Vi har haft uppfattningen om att dom här Stand n' Stuff ska vara enklare att fylla och äta än traditionella tacoskal. Tji fick vi. Eller.. fylla va jättelätt, det va ju bara ösa i grejer (och ett par blev nog lite överfyllda) men lätta att äta va dom definitivt inte. Vi hade mat både på tallrikar, på bordet och vi (jag) kladdade till och med ner oss (mig) själva. Det va inte mycket mat som ville stanna kvar i skalen kort sagt. För att det ska gå och äta dom måste man typ fylla dom till hälften så man kan vika ihop den som en vanlig tortilla. Smaken hade vi inget att klaga på däremot.
Kort sagt inte en produkt som vi kommer köpa igen.
Fisktacos i allmänhet däremot va ju nått himla mumsigt som kändes väldigt fräscht istället för den vanliga köttfärsen :).
Fisktacos
4 port
500g torsk
1 ägg
mjöl
ströbröd
sallad
paprika
majs
gurka
tomat
salsa
remouladsås
gräddfil
Tortilla, tacoskal, nachos eller liknande.
Dela fisken i lagom stora bitar. Vänd runt i mjöl, doppa i uppvispat ägg och vänd sedan i ströbröd. Stek fisken på medelvärme i olja. Skär upp sallad och vad andra tillbehör du vill ha. Servera med tortilla, tacoskal eller nachos.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar