Åååååh! Det här måste ni bara prova! Vi blir lite hänförda varje gång vi äter det här för att det är så himlans gott! Och min favorit: man får äta med händerna ^^. Orkar man inte handla kycklingfärs kan man använda kycklingfiléer som man kör i matberedaren till färs, det går lika bra det med :).
Kycklingjärpar i baguette
3 port
Tid: 45 min
400 g kycklingfärs
1 ägg
1 msk dijonsenap
2 vitlöksklyftor
1 msk maizena majsstärkelse
1 tsk flingsalt
1 krm peppar
grillfolie
olja
baguette
Sätt ugnen på 225 grader. Blanda kycklingfärsen med ägg,
senap, pressad vitlök, majsstärkelse, salt och peppar. Smörj ett ark grillfolie med lite olja och lägg på en plåt. Skeda upp färsen till tre avlånga "korvar". Kör i ugnen ca 20-25 minuter tills dom är färdiga. Dela en bauguett och fyll med grönsaker, ost, järp och dressing. Njuuuut!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar