Curryklyckling
4 port
4 kycklingfiléer, 600g
1 gul lök
1 tsk olja
2 tsk curry
1 tsk paprikapulver
1 kycklingbuljongtärning
2 dl vatten
1 röd paprika
2 äpplen
1 dl matlagningsgrädde
Salt
Peppar
Skala och hacka löken. Värm oljan i en gryta. Fräs löken i
några minuter. Strö på curry och paprikapulver. Vänd ner kycklingfiléerna i
curryblandningen och låt dom få lite färg. Smula över kycklingbuljongtärningen
och häll på vatten vid sidan av. Låt småputtra i 15 minuter. Kärna ur och
strimla paprikan. Skala äpplena, kärna ur och tärna stort. Tillsätt grädde till
kycklingen. Rör ner paprika och äpple. Låt puttra i 5 minuter. Smaka av med
salt och peppar. Servera med couscous
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar