måndag 28 september 2015

Västkustbiffar

Mums för fisk. Det finns så mycket man kan göra. Allt man kan hitta på med kött kan man banne mig göra med fisk också :). Som fiskbiffar. Yum!!


Västkustbiffar


4 port

500g kolja
1 msk potatismjöl
2 st äggvitor
1 tsk salt
1 krm vitpeppar
2 msk hackad dill
2 msk olja
4 dl lättfil
2 msk hackad gräslök
½ tsk salt
1 krm peppar
1 tsk bostongurka


Finfördela fisken i en matberedare, eller kör i köttkvarn om du har det. Tillsätt potatismjöl, äggvita, salt, peppar och dill och blanda ihop till en slät färs. Forma färsen till 8 st biffar. Stek biffarna i olja i en stekpanna ca 4 min per sida. Låt filen rinna av i ett kaffefilter tills hälften återstår. Smaksätt med gräslök, bostongurka, salt och peppar. Servera biffarna med såsen och massa härlig sallad. Och kanske nån form av kokt potatis

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar