söndag 3 januari 2016

Fiskburgare

GOTT NYTT ÅR!

Fisk fisk fisk. Så mycket man kan göra med fisk! Allt som man kan komma på med kött går ju att göra i en fiskversion. Känns nyttigare och bättre på alla sätt och vis. Idag blir det fiskburgare.


Fiskburgare

4 biffar

500g torsk
1 dl grädde
2 msk hackad dill
1 msk pressad citron
1 ägg
Salt
Citronpeppar
Ströbröd

Mal fisken i en matberedare. Blanda ihop med grädde, dill, citron och ägget. Krydda med salt och citronpeppar. Forma till fyra biffar och vänd i ströbröd. Stek på medelvärme ett par minuter på varje sida till fin färg. Efterstek i ugnen på 175 grader i ca 10 minuter. Servera med en god sås (just den här gången blev det mild kebabsås) och grönsaker eller potatismos.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar