Sidor

måndag 28 september 2015

Västkustbiffar

Mums för fisk. Det finns så mycket man kan göra. Allt man kan hitta på med kött kan man banne mig göra med fisk också :). Som fiskbiffar. Yum!!


Västkustbiffar


4 port

500g kolja
1 msk potatismjöl
2 st äggvitor
1 tsk salt
1 krm vitpeppar
2 msk hackad dill
2 msk olja
4 dl lättfil
2 msk hackad gräslök
½ tsk salt
1 krm peppar
1 tsk bostongurka


Finfördela fisken i en matberedare, eller kör i köttkvarn om du har det. Tillsätt potatismjöl, äggvita, salt, peppar och dill och blanda ihop till en slät färs. Forma färsen till 8 st biffar. Stek biffarna i olja i en stekpanna ca 4 min per sida. Låt filen rinna av i ett kaffefilter tills hälften återstår. Smaksätt med gräslök, bostongurka, salt och peppar. Servera biffarna med såsen och massa härlig sallad. Och kanske nån form av kokt potatis

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar